Monday, January 20, 2014

Hari Jadiku

Harini merupakan hari jadiku yang ke-23thn...setiap orang menginginkan sesuatu yang special dari orang yang special...sama juga dengan aku...aku mengharapkan dia akan buat surprise untuk aku sempena hari jadiku yang ke 23thn untuk kali ke-3 aku sambut dgn dia...harini aku keluar dengan die dengan harapan dia akan membuat sesuatu yang special buatku..tetapi itu tidak terjadi..kerana ape yang berlaku harini sempena harijadiku telah dirancang oleh ku sendiri..aku yg ajak pergi tgk wyg..aku yg ajk nk tgk katne..aku yg pilih untuk tgk cerita ape..aku kena ckp lapar baru die tau aku lapar..aku yg kne ajk karaoke bru die nak g karaoke...aku bukannya selalu nak enjoy ngan die..aku tau die tengah pening cari duit nak kawin..tapi takkan sampai abaikan kebahagiaan aku..n pahami aku..ape yang aku nak..bukan selalu..tapi cume setahun sekali jee..aku tau aku tak bagi die hadiah n tak sambut sempena harijadi die yg lepas..bkn sebab aku taknak..aku nak sangat buat something yg special buat die...tp aku baru masuk bljr..aku takde duit time tuh..yg aku rase aku hanya mampu wish n buat die bahagia jee...die pernah ckp aku mcm nak enjoy jee..tak nak support dari blkg die tok kumpul duit...aku bukan tak nak support die and nak enjoy sangat pon..aku lau boleh aku tak nak kuar ngan die n biar die simpan duit die tu tok kahwin...

Tahun pertama sambut birthday ngn die, die bg aku teddy bear yg besar sbb die tau aku suka teddy bear...tahun kedua die bg aku rantai emas..tahun nie takde ape2..yee mungkin aku terlalu emo sbb tahun nie aku takde hadiah birthday dri org yg aku sayangi...parent aku pon tak wish birthday aku..nikan pulak nak dpt hadiah..mang lagilah tak..mungkin tahun dpn die pon tak ingat dah birthday aku...dn sampai biler2 pon die tak kan egat birthday aku..mungkinkah itu terjadi?

kalau itu terjadi..mungkin hari lahirku tiada makna lagi..dan mungkin tiada istilah selamat hari lahir bgku lg...

No comments:

Post a Comment