Thursday, April 19, 2012

Sorry....

Telefon berbunyi...aku di suruh turun bwh IE tok amik brg...aku jumpa die...aku amik keropok,sambil die kate :

Atok : byk dyh mkn??

Dayah : dyh yg nk mkn

Atok : dyh jgnlah tipu atk...dyh ckplah tok kwn2 dyh sekali...selalu dyh soh atk belikan mknan mesti dyh ckp tok dyh...atok tak sukalah dyh tipu atok..

Dayah : dyh dah nak nangis time die ckp mcmtu...atok xpernah ckp mcmtu kat dyh...


dyh rase serbe salah jdnyee..ikutkan hati dyh,dyh nk buang jee keropok tuh..tp dyh cube hargai ape yg atk buat,lau atk bace post dyh nie , dyh mkn byk keropok atok bg td,sebab dyh mang nak mkn,sebab tu dyh soh atk beli lebih,dyh pk xkanlah kwn2 dyh tengok jee dyh mkn,dorg pon xberkire ngn dyh...dyh mintak atk belikan pon guna duit dyh..dak2 group dyh xtau pon dyh soh atk belikan..jadi tu dyh punye,kwn2 dyh xsoh belikan pon..dyh saje nk beli lebih,xnk bg kwn2 tgk jee lau beli sikit...atk tau kan dyh lau ngn kwn mcmne,dyh xsampai hati lau dyh mkn,kwn2 tgk jee dyh mkn,lebih baik dyh xyah mkn sekali ngn dorg..tp xpe atk xphm dyh mcmne lagi...

atk,lau dyh ade transport dyh xnk susahkan atk,dyh nk g beli sendiri...dyh xnk susahkan org lain..dyh tkt jadi satu ungkitan...tp aritu atk sendiri tnye npe dyh dah xnk atk belikan mknan tok dyh...dyh xnk susahkan atk,dyh dah byk susahkan atk...dyh byk sakitkan atk...lau dyh bengang ke sedih ke dyh selalu lepaskan kat atk,tp atk still sabar n tahan ngn perangai dyh..

maaf sekali lagi...pasni dyh xnak susahkan atk lg....

Tuesday, April 17, 2012

Lirik Lagu Sudah Cukup Sudah

Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkan ku sesuka hatimu

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

T’lah berulangkali ku coba mengalah
Ternyata sabarku tak berarti untukmu

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkan ku sesuka hatimu

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkan ku sesuka hatimu

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta

Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik ku pergi saja



Monday, April 16, 2012

Semuanye Kadang2

Kadang2 kite bengang kite xdpt nk luahkan perasan bengang kat org...kadang2 jugak kite terase ngn org kite cuma boleh simpan dan terus tersenyum dan cube buat mcm xde pape yg berlaku....sebab ape?sebab kiter cube tok menjage hubungan ni...kiter tkt die terase,kiter tkt die tarik muke dan kiter tatau mcmne nk terus terang...

Kadang2 die paham perasaan kite...kadang2 die xphm perasan kite or mungkin tatau kiter terase sebab kiter masih tersenyum dengan hati kecewa n terase...mungkin biler terjadi bende yg same kat die,baru die paham ape yg kite rase selama nie....

Bende dah lepas xleh nk di kenang lagi...teruskan jalan cerite nie...tabah dan kuat tok atasi liku2 hidup dgn tenang n bahagia....