Friday, December 24, 2010

3 destinasi 1

assalammualaikum kwn2...ermm dah lame x update blog,fuh fuh dah nk berhabuk dah blog nie..dah2 gi men jauh2..3 destinasi 1..knp 3 destinasi 1 eyk..ermm sedar x sedar berakhirnye perpisahan 3D1,pd 22 dec 2010..3 destinasi 1,destinasi tok semua kwn2 dyh mule kehidupan yg baru,dunia yg baru azam yg baru,niat yg baru,dari yg buruk kpd yg lebih baik,dari yg mls kpd yg rajin..tp bukan dari yg kurus jd gemok yee dak 3 debab 1..hah bukan jd playboy jugak tau..hehe..byk jugak kenangan manis kat class nie tau..dulu dyh nie pendiam orgnyee,nk ketawa pon susah...bile dah masuk class 3 debab 1 belang dyh mulalah naik,tanduk 2 muncul kat kple..asyik nk berckp jee kjenyee,nk gelak ikut suke jee gelak kuat2..wahh betol ke tu aku,mcm xcaya jee...

hah kwn2 nie nk habaq sikit kerenah2 3debab1 nie..mule2 masuk class dyh suke wat hal sendiri..dulu dyh ade akak kat class,die ngn atika dulu mmg rapat tau,tp ntah mcmne leh gdh pon sy xtau..ade jee yg xkne ngn dorg b'dua..hah tika dgn dyh2 sekali die xske..mcm bias dah,time tu dyh releks jee..cool mcm xde pape,dyh tau satu hari ti ktorg akan ok..skrg korg tgok kan,dgn sabar dan byk memahami ngn sikap tika,dyh ngn die dah mula rapat dah mula ketawa,g class sme2,wlpn kdg2 sakit hati ngn die,n die pon ade sakit hati ngn dyh,tp ktorg still kwnkan tika..kwn sampi bile2 yee,dah xmo touching2 lg eyh,senyum slalu tau..egat tuh..

siti intan baizura..wah sedap ne die,nsib bek xleh mkn,lau leh mkn ngn ko ko skali aku mkn tau..hehe..nk gtau nie,best tau kwn ngn ko..hari2 aku yg gelap menjd cerah tgok ko gelak n b'gosip..lau org wt ko,ko releks jee kan..n cepat maafkan org,tp sblm tuh ko akn crte kat kwn2 yg rpt ngn ko ape mslh ko..dah2,pasni xmo cnfius2 lagi yee..lau nk couple couple jee,jgn jual mhal sgt,pastu menyesal,kesian org tu waiting ko lme2...

ecah lak,sbnrnyee dyh ske kwn ngn ecah,kelakar n lucu tau..manje sgt2,wlpn kdg2 dyh sakit ati ngn ecah sampi t'kutuk blakang2,maaf yee ecah sikap dyh yg kurg matang tu dyh xsengaja..dyh suke tgok ecah gelak,tp serius,dyh xske tgok ecah nangis2,dah pasni jgn nangis lagi sal bende kecik tau..nizam,mule2 dyh masuk mmg xkenal pon nizam,nk ckp ngn die pon xpernh,tibe2 ntah mcmne dyh leh rpt n knl zam,selesa luahkan mslh kat die,cz die tu seorg pendengar yg setia n pemberi pendpt yg matang,maklum jelah umur dah 25thnkan.eyh nizam dgr cni bek bek,jge ecah bek2 tau..lau x dyh akan ketuk pale nizam tuh..heheh

dyh masuk class D dyh dpt rmi kwn2 laki yg bek2,n yg rapat ngn dyh mule2 dulu amri n afiq..best kwn ngn dorg..wlpn kdg2 sakit hati jee ngn lakonan dorg,sem depan jgn nk berlakon lg yee..dyh dah phm korg 2 ekor dah..10 korg ckp 9setengah xleh cye..hehe..maaf yee terbongkar rahsia awk due ekor..huhu..hah azfar ahmad aku nk mintak maaf yee lau ade terkutuk ko depan2,terpuji ko berlakang2..wlpn ko montel n cute n hensem n ape lg eyh??hehe..aku ske cubit ko maaf yee pasni aku wat lg..cz aku nk tgok ko gelak slalu,serius mmg comel ngn perut2 skli ko gegarkan..huhu..fitri,aku tau slame ko kwn ngn aku mesti ko byk sakit hati n bersabar ngn aku,ko byk tlg aku,tp aku mintak maaf eyh,aku xkan lupe jase baik ko..uikss syazwan,hidung mu yg mancung , bulu matamu yg melentik membuatkan kwn2 panggil ko mamu..hahha..weyh thanks tau,3sem same2 ngn aku,hah xlupe gak buah jeruk n burger yg aku minat,thanks tau sudi belikan,ti lau aku call mlm2 nk burger leh belikan lagi x??please2,aku dah lme xmkn burge tuh,tp kali nie aku xmo byr,aku nk free..please please..xbek tau kedekut ngn rozita che wan..heheh

mat,otak yg giler2 same mcm bai,lau berjumpe ade jee ilmu baru dorg bergabung..haha..korg tau2 jelah dak dua ekor nie bual ape kan..tp yg aku perasan mat nie suke dgr mslh org,ko xrimas ker dgr mslh cinta si bai tuh,hehe..tu yg bai suk cite kat ko,cz ko nie dr.cinta utk bai..hehe..bai lau pasni ko nk ngadu pape sal si kentut tu,ko kne ge merempat kat class eit lah tok ngadu nasib ngn dr.cinta..hehe..mat mat dora dtg lagi..wahh comel2,5star tok mat..:))..stone, joe..dorg b'dua nie mmg pendiam orgnyee.tp bile stone da start b'crite mmg lucu,boleh die menganjing dyh crite nk bom bom,jgelah ko stone aku bom ko bru tau..joe ganu nie loghat nk pekat jee..susah berbenor nk phm,tp aku dah phm sikit2 cz aku b'kwn ngn dak2 ganu..heheh..hah bak dtg..:))..kimi lak sebenarnye aku byk sabar ngn ko,suke sgt gdh2 ngn aku..tp xpee nasib bek best n lucu..wlpn sakit hati gak kdg2,kimi mata kucing..jgn masuk sempadan aku time wat praktikal machine okay,egat tuh..hehe

din , rez, megat..nielah group ptme yg dyh dpt..wt kje group ngn dorg mmg kne byk b'sbr..dorg ske sgt dok releks2..lau mis nk esok mlmni bru nk wt,dyh dah dok risau dah.nasib bek korg wt kje,wlpn last minute n byk alsn2 yg mnelanda korg eyh..pasni jgn risau korg xkan dpt pngln aku lagi soh trun kafe wat kje..mesti korg dah meluat kan..hehe..aku mintak maaf eyh lau ade wt korg terase ke ape,,.

fuh selesai jugak luahkan perasaan kat cni..nk crite kat org xtau nk crite kat spe,tkt ade yg bosan lak ti..hah kwn2 nie tgok nie dyh ade upload pic tau..smoge menjadi kngn tok mse2 akan dtg..sem depan selamt mule ke destinasi baru yee..EIT,MECHA,PIC semua terbaik..mulekan hari2mu dgn senyuman tau...ti lau dpt kwn baru jgn nk sombong lak yee..best kwn ngn korg..ti ade mse kt men bowling sesame lg eyh..kali nie dyh nk klhkan afiq azim,wan,mat,stone..standby doremon dtg menyerang anda..hehehe..k tadaaaaa....



Tuesday, December 21, 2010

Perkembangan IT...

Assalam suma...

Youthsayscom, mgkin ada yg dah taw. Bg yg belum taw, ni bgtaw n nak ajak korang join. Youthsays.com bg peluang kite utk menang hadiah, voice our opinion, share campaign baru dgn kwn2 and make money.wee~ Sambil kite berbelog, sambil kite support campaign kat Youthsays, dapat juga duit. Korg jgn risau, Youthsays.com ni sah. Ade beberapa lagi negara asia yg join mcm indonesia.


Bagi yg nak join Youthsays.com, sila klik http://malaysia.youthsays.com/ . Untung taw join youthsays.com ni. Oh. utk korg make money dgn youthsays.com, lepas korg dah sign up nati, make sure frequently check email yahoo@gmail korg, akan ade email from Yuna, ni youhsays.com pnye org, akan hantar campaign2 terbaru dan survey. Korg just click kat link yg die bagi, n then support campaign tuh. Setiap campaign, ade rewards and contribution point die taw. Bile dah cukup limit duit utk cash out nati, korg buleh kuakan duit korg suka hati.hee Kala nak taw lebey, korg usha sniri ya.ngee~ tekan sini meyh http://malaysia.youthsays.com/ !

dyh bru dpt tag dari kwn dyh nana farhanah mengenai Youthsayscom...thanks nana sebub tag dyh,dyh x berape tau sgt psl bende nie..tp mcm menarik..nk joint jugak,saje try2 untuk suke2,lau kwn2 dyh nk try jomlah join n support campaign kat youthsays...nie dyh ade sertakan link nana tok kwn2 yg berminat tok join..

http://datinkecilmu.blogspot.com/2010/12/crita-baik.html

dyh nk tag kwn2 dyh pulaklah...
adindaleyna
yong aina
nana rahmat
juliza karuddin
intan baizura

Sunday, December 5, 2010

awak...saya sayang awak..awak baca tau..

saya sayang awak..tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??


saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...


awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..

awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..


awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.


saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??malu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu. tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..


awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..


awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..dah nak subuh la..kejap lagi mesti Dia panggil saya..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..<3<3<3


**coretan yg menarik aku tok bce sampai habis