Monday, June 25, 2012

Serius aku Rindu kau

betol ke aku rindu kat die..?atau aku jeles kat die..?
Aku tak rindu kat die,tapi aku jeles kat die...

Kenapa kau tak rindu die,kenapa kau jeles die..?
aku tak rindu kat die,sebab aku dah ade org yg betol2 merindui aku...aku jeles tgk kau bahagia,sebab mase kau tinggalkan aku,hati aku sgt terluka n sedih...ade kau tahu?ade kau amik tahu?ade kau paham ker?xdekan...dulu kau milik aku,tp skrg tidak...aku ikhlaskan kau dgn die,wlpn hati aku hancur...

Kenapa hati kau hancur...?kenapa kau sedih..?
Hati aku hancur biler aku tengok depan mata aku sendiri biler kau dgn perempuan lain...kau curang dgn aku depan2,kau putar belitkan cerite...serius kau dah permainkan kepercayaan yg aku bg kat kau selama ni...aku sedih biler aku jadi seorg yg bodoh,percayakan kau,setia dgn kau...serius time tu aku bodoh...kenapalah kwn2 aku n kwn2 kau backup kau...knp dorg xcerite perangai kau yg sebenar time aku berjauhan dgn kau...selama 5thn aku dgn kau,aku di perbodohkan oleh kau...serius itu semua buang mase tahu tak...

Kenapa dulu kau percayakan die..?kenapa kau kate kwn2 die n kau backup die..?
sebab aku termakan dgn ayat2 manis die,aku termakan dgn kasih syg die yg palsu tu...aku jd buta sebab dah syg...biler aku balik cuti dari teknik,kwn2 die mesti ckp yg baik22 jee sal die,xde pon nk cerite perangai taik die kat aku...sampai satu mase ALLAH dah tunjukkan perangai kau yg sebenarnyee kat aku,hati aku betol2 hancur,aku dah tak percaya ape tu cinta,ape tu syg dari seorg lelaki...serius aku tak percaya langsung...sampai aku putus couple byk kali n aku jumpa seseorg yg sygkan aku n byk berkorban tok aku...

AMIRUL ASYRAF BIN CHE AZIZ

Wlpn mula2 couple aku ade wt hal ngn die,sampai die tunjuk die betol2 syg kat aku...aku cube belajar tok jd setia balik...aku belajar hargai die,hargai pengorbanan yg die dah buat...aku tak nak jadi kejam mcm dulu...die bkn jee pkw aku,tp kwn baik aku jugak...die sentiase ade dgn aku time susah & senang...time aku gelak n nangis die sentiase dengar..n sanggup habiskan kredit tepon call aku time aku ade masalah...tp time die ade poblem aku wt tatau jee...jahatkan dyh tok..hehehe

Ermm aku pernah ckp dgn atk,sekali atok wt taik ngn dyh 10kali ganda dyh bls balik,n time tu terus putus,ngat ape dyh nie tak laku ke ape...errmm concept aku mang mcmtu jee...pengalaman mengajar aku erti kehidupan..lau mintak couple balik mang xkanlah...tp aku leh anggap sbg kwn jee...sbb aku tak nak anggap die musuh,sebab time aku susah die byk tlg aku...aku sentiase egat ape yg die dah buat tok aku,dyh takkan lupe diri tok,dyh hargai semua yg atk buat tok dyh...time 1st anniversery atk egat jee,dyh xegat langsung,harap sgt atk sentiase egat...time dyh lapar,atk sentiase tlg belikan makanan wlpn terpaksa redah panas...time dyh sakit hati ngn org lain atk soh dyh lepas geram kat atk tok puaskan hati dyh...byk sgt yg atk dah buat tok dyh....

Terime Kasih Amirul Asyraf Bin Che Aziz 
serius dyh rindu atok