Wednesday, October 20, 2010

Wat Kali Terakhir...


"awk, org xcukup setia ker ngn awk"
"awk ,ape kurgnye org lg"
"5thn kt couple"
"npe awk wat org mcmni"
"org syg kat awk,setia kat awk,ape lg awk nk??"
"ape kurgnye org sampai awk cri yg lain??"
"awk ,knp awk diam jee,npe xjwb soalan org??"
"awk pilih org atau die??"
"lau awk dah xsyg kat org lg,dah xske kat org lg,.awk pergilah kat die"
"org nk seorg yg setia mcmne org setia kat die"
"awk,buang mse jee 5thn kt couple akhirnye jd mcmni"
"awk mne perginye janji2 awk??"
"nk setia kat org time org kat teknik"
"awk bg org duit syiling soh call mlm2,cz awk tau kat teknik xleh bwk nset"
"pas stdy tiap2 mlm org call awk"
"org tau awk xnk org msuk teknik,awk xnk b'jauhan ngn org"
"tp awk org pergi sne tok bljr"
"org setia kat awk,org len mintk couple kat org,org xnk sebub org dah ade awk"
"awk taukan org syg awk,setia kat awk"
"org pon tau awk syg org,caring,pandai ambik hati org,n hormat org..tp npe awk xsetia kat org??knp awk wat org mcmni??knp sampai hubungan kt xleh diselamatkan?"
"kalaulah awk sabar n kawal nafsu godaan awk,mesti bende nie xjadi mcmni"
"mesti awk xkan kahwin ngn die"
"awk npe kawin ngn kwn org sendiri??"
"org mmg xdpt terime,org sedih sgt2 tau..awk xjemput hari perkahwinan awk,sebub awk xsanggup tgok muke org,nape wak??sebub awk ase berslh ker??"
"org mcm org bodohkaan,bodoh sebab setia kat awk,bodoh sebab percyekan awk,tp terime kasih sebab awk pnh syg kat org,pnh couple ngn org, n pernah wat org kecewe dan sedih"
"mungkin jodoh kite sampi disini jee"
"org hrp awk bahgia dgn isteri awk"
( inilah kate2 terakhir aku pada si die sblm ktorg pts...)

lepas ktorg pts dah sthn setengah xjmp die,aritu dyh terjmp si sie,rindu gak kat die,rindu nk sembang2 ngn die,gurau2 ngn die,tp xmungkin dpt wat,cme dpt tgok dri jauh jee..die lepak kat umah kwn die,dyh ternmpk baby die..ermm dyh mampu tersenyum cz baby die comel ank kembar..dulu mse ktorg couple ktorg rancang bile dah kahwin nk dpt baby kembar,tp syg tu semua tinggal mimpi,mimpi die menjadi kenyataan,mimpi dyh lak ntahlah xtau lg...takdir jee menentukan,dgn sape dyh kawin,dyh dpt ank kembr ke x..mse yg menentukan..selamat pengantin baru yee syg..org doakan awk bahagia dgn isteri awk,jgn gdh2 ngn die lg sal org ea..awk dah ade kehidupan awk,org dgn kehidupan org...


inilah baby my EX-BF,lahir xcukup bulan..pic ni pon mintak kat member,coz nk peggang baby tu n tgok xleh..mak budak nie xkasi...


p/s : Tinggalkanlah kelekaan yang menghalangi pencapaian kecemerlangan hidup yang diidamkan. Dan berhati-hatilah, kerana beberapa kelekaan adalah cara gembira menuju kegagalan..


5 comments:

  1. setiap pertemuan ade perpisahan. tp cara bagaimana kita berpisah, kita tidak tahu. mgkn berpisah dgn rela hati, atau mngkn berpisah dgn berduka. setiap manusia telah di tetapkan jodohnya. sebenci mana kita padanye pon kalu dah ditetapkan jodoh, kita akan bersama. sayang bagaimana pon kite padanya jika dah tiada jodoh, kita tidak akan bersama ! renung2kan dan selamat beramal. hee

    ReplyDelete
  2. owh azfar pandai sungguh kamu berkate2 ea...mule2 mmg susah nk terime,tp dah lme ok ajee...nk lupekan mmg ssh,tp aku trime jee ngn redha,dah xde jodoh nk wat mcmne..pas pts dah setahun xjump die,aritu t'jump die..tp tgok dri jauhlah...

    ReplyDelete
  3. cerita awak sedey...
    hope awk sabar la k..
    kite pon rase macam mane awk rase...
    kite pernah rase...tapi hidup perlu diteruskan
    jodoh pertemuan semua di tangan ALLAH..
    awk msti bejaya punye k... :)

    ReplyDelete
  4. tu la awak kan..
    hahaha
    ika2..
    btol u noi..
    ko kan kuat..

    ReplyDelete
  5. zalikha hehe,nie cerite kisah lme,taun lepas,baby tu pn pic taun lps..aritu t'jmp die,skrg baby die dah besar sikit..dyh okay ajee..pas pts ngn die,dyh ase sunyi jee..tp skrg dyh da ok,dyh ade kwn2 yg best xsunyi daa..byk kngn ngn die tp tu semua tinggal kngn..da xde jodoh ngn die,doakan die bahgia n myb ALLAH nk adiahkan jodoh yg lebih baik utk dyh..

    Aina tgoklah bdn aku pon dah makin gemok tu yg kuat tuh..hehehe..

    ReplyDelete